Donken

Godmorgon!

Eller nu är de morgon för mig. Vaknade för typ en kvart sen eller nåt. Men vet inte vad jag ska göra idag, skulle vart med Moa. Men vet inte om ja pallar. Har as ont i halsen... :/ Men snart kommer mamma & Tobbe hem med mat från donken. De va typ 100 år sen ja åt där. ;) Men har suttit & nördat en låt ett tag nu & ja har fortfarande inte tröttnat på den. x) Men ska väl typ dra & kolla tv nu tills mamma & Tobbe kommer hem.





Jag typ nyss, ignorera face...

P U S S A R / / A M A N D A ♥


-

Hej!

Nu har jag fixat lite me designen typ. Asså ja pallar inte fixa headern just nu... Ska väl typ sova snart. Ska vara med Moa imorrn iaf, eller de är så de är sagt. Sen vet man aldrig vad som händer. ;) Men ska sova nu.



P U S S A R / / A M A N D A ♥


?!

Heeeeej!

Nu sitter jag & är inne på msn. Ska typ snart äta, vet inte vad de blir. Hmmm.... Aja, har iaf färgat håret somsagt (igen)! Men ja fick fan panikångest i början! De såg RÖTT ut! Asså helt seriöst, skulle aldrig gå utanför dörren med RÖTT hår! Nej usch, fyfan! :s Men imorrn vet jag inte vad jag ska göra. Vet inte om jag skulle vara med Moa , hon svarar inte på sms. Men chattar med henne på msn. Så där kasnke hon svarar. ;) Men ska nörda sims.



Haha, syns inte så mkt på bild... Men nya hårfärgen. ;)


P U S S A R / / A M A N D A ♥


Hårfärg...

Hejsan!

Nu sitter jag här med hårfärg i håret. IGEN! Men aja, de kanske blir as fult. Vem vet, men isf får mamma dra till ica & köpa typ mörkbrun färg eller nåt. xD Haha, men ska snart skölja ur färgen. ;p Eller typ fem i helv men iaf. ;) Vet ionte vad jag ska skriva om, men har blivit sams me Moa älsklingen! As skönt, vill inte bråka. Men ska väl sitta & nörda lite medan färgen värker ett tag till. ;)


P U S S A R / / A M A N D A ♥

Snart Tyresö C!

Godmorgon!

Nu har jag vaknat & sitter & lyssnar på musik. Ska snart äta & klä på mig. Sen ska jag till Tyresö C & köpa ny håfärg! :) Sen skkulle jag följa med mamma & handla typ. Men aja, efter vet jag inte vad jag ska göra...

P U S S A R / / A M A N D A ♥


Imorrn!

Hejsan hoppsan!

Nu mår jag lite bättre, jag har jue faktiskt fler än bara en! Men fan va söta alla är alltså! Så jävla gulliga!
Men tänkte berätta morgondagen, tror inte de blir så mkt bloggande. Men vi får se. :)
Först ska jag till Tyresö C & köpa merr hårfärg. ;) Sen ska jag följa me mamma & typ hämta ut några biljetter eller vad de nu var. Sen ska jag hem & färga håret. :D Sen vet jag inte vad jag ska göra. Skulle vart med Moa. Men vi är typ osams. & ja nu kanske ni förstår vem texten är till... :/ Men saknar henne som fan!
Aja, vi får väl se hur de blir. En annan undrade  om vi kanske kunde se. Så vi får väl se om jag träffar han ist. Men hoppas verkligen att jag blir sams med Moa!
Aja, nu ska jag typ sova. Måste orka upp 10 imorrb...
Juste sen typ vid sju ska jag kolla på Kajsas match mot Tyresö. De gamla laget jag spelade handboll i. xD
Haha, aja. Man måste ju hitta till hallen oxå. ;) Men vi får se. Allt ändrades ju eftersom de blev lite bråk mellan mig & Moa. :/ Vet inte om hon är glad, men aja. Just nu pallar jag inte de längre! Ska fan gå vidare & sluta vara deppig! Nu ska jag sova!

P U S S A R / / A M A N D A ♥

Saknar dig..



Saknar dig! Fan va tomt de är uta dig! Kom tillbaka. Lovar att bättra mig! Jag vet att jag har vart värsta bitchig! Men vi var as taighta (stavning) nyss! Men vi glider isär mer & mer för varje dag som går! De är skit tomt utan dig! Fyfan vad jag ångrar allt! Kan du inte förlåta mig!? Du har gjort mig till en helt ny person! Du har gjort mig till den jag är idag! Jag vet att jag inte har vart snällast & gulligast mot dig! Men snälla!? De känns inte bra att veta att du inte finns vid min sida! Du var den jag kunde lita på, den jag kunde prata med när allt känndes skit! Men nu vet jag ingenting längre!? Vet inte vem jag kan lita på, vem som är äkta & vem som är falsk!? Men du ska veta en sak... Jag kommer alltid älska dig! O avsett vad så kommer du alltid att finnas inom mig! Hoppas de kan bli som förr! Alla söta ord du sagt till mig, har du menat dom eller har du bara sagt så för att jag ska må bättre?! Jag hoppas att du hittar en vän som är äkta. Jag är inte värd dig! Och jag vet inte om vi passar bra tillsammans!? Trodde de, men när vi helt plötsligt började tappa kontakten & glider isär på de här sättet... Jag vet inte om de någonsin blir som förr?! Kommer nog aldrig känna likadant för nån annan som jag gjorde för dig! Du va den som byggde upp mitt liv! Men nu håller det på att rasa ner... Snart kommer de inte finnas något kvar av mig! Kunde kalla dig älskling & massa gulliga saker! Men jag vet inte ens om jag klarar att se på dig just nu!? Fyfan asså! Har bettet mig skit dåligt! FÖRLÅT! Jag lovar att bättra mig! Bara du ger mig en chans till! Du har andra som går före mig, jag förstår! Men de känns bara som vi snart kommer stå på två olika sidor. De kommer gå en gräns i mitten & ingen kommer våga/vilja gå över till den andras sida! Hoppas verkligen att vi kan vara "vänner"! Mer begär jag inte, men bara jag kan få vara din vän! Jag förstår om du inte vill. Men, it's up to you! Jag klarar inte mer. Ville verkligen inte att de skulle bli såhär... Men livet är ju inte perfekt. Kommer sakna dig som fan asså! Duvet vem du är , om inte!? Då vet jag inte vad ja ska göra.
Vi har ganska många minnen, men trodde de skulle bli fler. Men hade väl fel. Aja, ska sluta klaga nu! Men förlåt för allt skit jag har gjort!

M.M </3 A.F?



Kände att jag behövde skriva av mig litegrann här på bloggen... :/

Fuck!?

Hellu!

Nu sitter jag & har färgat håret. De syns inte ett skit de är ingen skillnad så pallar inte lägga ut bild. Men ska färga omde imorrn igen. Men har inge kul att skriva om.

P U S S A R / / A M A N D A ♥


Färgar håret :D

Hellu!

Nu sitter jag här med färg i håret. ;) Snart ska ja typ skölja ur de, men venne om de kommer bli så lyckat... Men aja, skit samma. Bara man ser lite skillnad så. ;) Men har inget kul att skriva om, kommer säkert få värsta feta IG et på provet. Hahaha, men aja.

P U S S A R / / A M A N D A ♥

Vaken


Hellu!

Nu har jag vaknat & klätt på mig & sminkat mig, är i stort sätt klar. Men måste äta...-.- Aja, sen kommer Alva & efter skolan ska jag vara med Moa & vi drar till Tyresö C för jag ska köpa hårfärg! :D Men aja, nu ska jag dra ner & käka.

P U S S A R / / A M A N D A ♥

Nattinatti!

- skulle bara säga, Godnatt alla sötnowsar! -


Öööh...???




Asså vad har dom gjort med blogg.se ?
Ser as konstigt ut. O.o
Men aja, de blir nog bra, kanske... Eller inte.
Men iaf, idag var jag i skolan som vanligt.
Vi hade skridskor på idrotten som var första lektionen.
Haha, fråga inte hur de gick.
Typ jag kan inte ens stå på ett par skridskor liksom?! ;o
Men aja, sen var jag med en kompis.
Egentligen fick jag inte de, utan ja skulle plugga...
Men vi pluggade tsm faktiskt, & jag lovade mamma att ja skulle kunna de mesta.
Kan typ iiiiiingenting...
Menmen, thats life!
Tror jag kommer få omprov, de blir mitt första isf.
Haha, men nu har jag inget mer att skriva om.
Lyssnar musik & är inne på msn.
Min mobil är helt j*vla fuckt up! så kan inte messa...
Men nås på msn. :)
[email protected]

P U S S A R / / A M A N D A

Pluggpluggplugg...

Hellu!

Nu sitter jag & Moa här & vi måste plugga... Blir inte så mkt bloggning idag.

 P U S S A R / / A M A N D A ♥


Hellu!

Hellu!

Nu sitter jag här & chattar med Fruddekudde. ;) Snart ska jag väl typ käka nåt & halv nio kommer Alva. Men ska väl dra, har inget roligt att skriva om iaf så...

P U S S A R / / A M A N D A ♥

Header...

Hejsan!

Nu mår jag lite bättre, mådde skit såligt p.g.a vissa skäl.. Men nu mår jag bättre. :)
Har gjort en ny header som ni kanske ser... Asså den vart inte så fin. Man kan säga att den bara är tillfäig. Tills jag pallar göra en bättre & snyggare...
Men nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag. ;)

P U S S A R / / A M A N D A♥

Moa Minell!

De är du som gör så att jag kommer upp på morgonen. Om inte du fanns skulle jag inte ha någon andledning att gåupp. Du är mitt ljus i mörkret. Vi har inte kännt varann så länge. Men vi har as många minnen redan. & dom med dig är dom bästaste & roligaste jag har haft & någonsin kommer att ha. Du är den snällaste & sötaste i hela j*vla fucking världen! Du får mig alltid att må bättre när jag mår skit. De är du som gör så jag lever. Fanns inte du skulle jag inte ha någon andledning att leva!? Vem fan skulle jag vända mig till? Vem skulle jag flumma med? Ingen är lika underbar som du! Inget ska någonsin komma emellan oss! Vi sa väl föralltid? Du är min solstråle, mitt liv, mitt ALLT! FUCK DEN SOM SÄGER AT DU ÄR EN DÅLIG VÄN! Du är fan den bästa man kan få. Du är en sån vän som är svår att hitta. Men jag hade turen & vi hittade varann. & de är ja så J*VLA glad över! Du är obeskrivlig. 

Amanda "Hyperfucktiv" Falkenstedt <3 Moa "Hyperfucktiv" Minell

Föralltid!<3
 




Älskar dig Moa!


FUCK!

Har verkligen ingen blogglust nu! Bloggar nät jag har lust & mår bättre! De är fan skit just nu!

FUCK MITT LIV!

Vill bara dööö....!

Hejdå // CP Amanda


Plugga...

Hej!

Hann inte blogga imorse. Gick upp fem i åtta... Men nu är jag hemma & ska plugga. Lovade mamma att alla läxor skulle vara klara när hon kom hem typ fem ikväll. Men ändå, ska göra dom så är man klar. :) Men sen måste jag göra engelskan som va till förra fredagen. ;o Menmen... Asså vi såg på en as sorglig film i skolan idag! Den är hemsk! Men pallar inte berätta allt.
Nu ska jag plugga. Hörs senare. :D






Dagens outfit....



P U S S / / A M A N D A ♥


GODNAT

- tänkte bara säga godnatt - 


3 Timmar ;$

Hej!

Hahaha, kolla nyss på klockan & såg att ja nördat sims i 3 timmar typ. ;o Haha, men de e fett kul när man väl kommer in i de jue. ;$ Asså tyck vad ni vill, men de är fan ganska kul om man har tråkigt. ;) Men kommer ju inte direkt gå o lägga mig nu, halv tio eller tio kanske. Men ja måste somna direkt. Annars kommer ja inte palla gåupp imorrn... Men ska nörda sims ett tag till nu. Hahah, har blivit sims nörd. xD

P U S S / / A M A N D A ♥

17.52

Hejsan!

Nu sitter jag här & gör... Ingenting faktiskt. Idag i skolan va de som vanligt o vi hade lite kul, haha. Men sen efter skolan va ja me Moa o vi typ va inne på datan. Vi skulle gjort en simsfamilj me några *.. nämner inga namn..* Haha, men aja. Vi pallade inte o sen skulle Moa hem. Men aj ska väl typ nörda lite sims snart. Sims 3 funkar på den nya datan. :D & de laggar inte ens. ;o Haha, inte för att typ nån bryr sig, men aja. Ska spela lite nu o lyssna musik.
Juste, de kanske inte blir nån mer bloggning, har lovat mig själv att gå & lägga mig runt nio halv tio. Men vi får se. ;)

P U S S / / A M A N D A  ♥

Sovmorgon

Hejsan svejsan!

Nu har ja klätt på mig, sminkat mig & ätit. Men egentligen skulle jag ha börjat halv nio, men dom som kom i tid efter simningen i torsdags fick börja senare idag. ;) Men ska typ gå tjugoöver, alltså om typ 5 minuter. Ska möta Alice vid ica halv. Så... Men nu ska ja göra i ordning de sista. Haha.

P U S S / / A M A N D A ♥

Godnatt...

SEXUALITET


[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV


[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta.
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta.
[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har tagit mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM

[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. "låter inge bra men...
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta. "HAHAH, va de ett skämt eller? xD
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt." HAHAHA, skämtar du eller? xD
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik. "HAHAHA, tror jag garvar på mig xD
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[] Jag är bra på att minnas ansikten.
[] Jag är bra på att minnas namn.
[] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA

[] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien
[] Jag har varit i mer än 10 länder

EFARENHETER

[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE

[] Jag är kortare än 170cm.
[/] Jag tycker att jag är ful.
[] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har en piercing.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x]Jag har fräknar på sommaren

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[/] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föreldrar är ihop
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[] Jag har fått sparken/utslängd

SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[/] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats




Haha, fyfan! Hur tråkigt kan man ha. Aja ska iaf sova nu.

P U S S / / A M A N D A♥

Ingen blogglust

Har ingen blogglust....


Godmorgon

Godmorgon!

Nu har jag klätt på mig o hinner inte skriva så mkt. Måste typ hinna äta ngt innan Alva kommer, & hon kommer om typ 4 minuter. :S Måste dra ner, nu ringde de på dörren. ;)

P U S S / / A M A N D A


Bedtime for me

Haha, fin rubrik. xD

Men skulle bara säga...


GODNATT, SOV GOTT DRÖM SÖTT!♥


Snart bedtime

Hejsan hoppsan!

Nu sitter jag vid datan o chattar med några på msn. & jag duschade typ presic, så nu är jag klar för attsova om en liten stund. :) Är faktiskt ganska trött, även fast jag gick upp kvart i 12 idag. Hmm... Hur kommer det sig?! Okej, klockan är halv tio, men iaf. Aja palla sitta o grubbla över det nu. Imorrn börjar jag kvart i nio så Alva kommer väl förbi vid kvart över åtta ungefär. Sen blir det skolan till kvart i tre. ( Va tvungen & kolla schemat )& sen efter skolan vet jag inte vad ja ska göra. Kankse skulle vara med Moa!? Men aja, vi får la se imorrn. ;) Men nu ska ja strax gå & sova å ja orkar gå up vid sex halv sju imorrn.( Inte så stor risk att ja ommer upp då ). Menmen... :P Kanske skriver innan jag går & lägger mig, vi får la se de me. Haha, de rimma...typ. Aja.

P U S S / / A M A N D A

Flumm :)

Hejsan!

Nu sitter jag vid datan, som ja har gjort dom senaste timmarna typ. ;) Men va tvungen o installera lite grejer o fixa litegrann. Men ja o& min brosha spelade lite sims 3 ett tag. Men ja pallade inte mer. Men snart ska jag väl typ dusha & sen typ sitta vid datan. Men just nu sitter ja inne på msn. :) Chattar me nåra kuliga. ;P Men ska väl vara lite social. Nu ringde Moa! :D Så de blir o prata me henne ett tag nu. & ett tag är mer än bara typ en timma. xD Haha, aja. Nu blev ja flummig. ;)

P U S S // A M A N D A

:D

Heeej!

Nu är de en glad Amanda som bloggar! Den nya datan är nu mera min ända data. Sitter & väntar på att sims 3 ska installeras. Men sen blir de väl att spela de ett tag så vi hörs väl senare ikväll. :)

Puss // GLADA Amanda ♥

Snart ny data!

Hejsan alla!

Just nu sitter jag inne på mammas & pappas data. För pappa håller på att koppla in min NYA! :D  Så snart ska ja dra dit upp & typ ladda över alla bilder & sen typ...Ladd ner msn till den o typ kanske installera Sims 3. :) Men har inget mer att skriva om. Vaknade kvart i 12 idag & mamma var galen. Haha, nu hör jag att pappa sitter o spelar musik där uppe. De dunkar, MYCKE! Haha, ja visste inte att de dunkade så mycket när ja dunkar miusik. Haha, de va lite kuligt. Nu vet jag va mamma & pappa får höra typ hela dagarna. ;PMen nu kommer pappa & ja ska strax dra upp.

Puss så länge // Amanda 

Tyresö C typ sen 12!? :S

Hejsan allahopa! ;)

Just nu sitter jag i telefon med Moa min bööög! ;) Haha, men iaf hon typ snackar om skosnören. ;p Sen ska ja typ vara med Ida för hon är hos sina kusiner som bor typ granne med mig. :P Men sen senare ska ja såklart ha telefonsex med Moa. HAHAHA. Men aja, ja har typ bara vart tråkig idag. Drog till Tyresö C vid 12 o sen va ja me Moa där till typ 2 då drog vi hem till henne, hämta pengar o sen drog vi dit igen ett tag. Okej, javet att de e SÄMSTA stället EVER! Men vi nolifade lite idag liksom. Men ja tycker jag kan skriva senare när jag har lite känsel i mina händer, känner dom inte just nu. :s Men...

Puss så länge // Amanda

Gonatt

Godnatt, sov gott & dröm sött!

Nu ska ja strax sova, e fett trött. :/ Men just nu sitter jag o bortar tänderna. :P Med mig ROSA tandborste. :D Hihi, imorrn vet ja inte vad ja ska göra, får se om ja hinner blogga innan pappa börjar koppla in alla sladdar o min ny dator kanske. ;P Men e trött o ska sova. O + har lite ont i huvet. :/

Puss // Amanda

Nånting

Hejsan svejsan!

Just nu sitter jag o pratar med Moa älskling i tele. Vi typ sitter o garvar åt nåt, vet inte vad men typ att ja sa nåt. Men aja, vi garvar ju åt allt så x) Men sen ska jag väl kanske...tjocka mig me chips eller nåt. :P Gillar inte himla popcorn, dom kan sätta sig i taket eller i väggen. Men kan typ inte stava för jag har lösnaglar som ja inte har haft på typ ett år. :s Asså, fråga inte varför jag har de, jag vet inte själv. Haha, men nu kommer lite bilder från... Typ senaste veckan eller nåt sånt. Men kommer inte ladda upp nå mer bilder efter de förens jag får den nya datan. Pallar inte ladda över alla bilder sen till en annan hårddisk typ, o sen till nya datan. Har redan en hel delbilder på den andra hårddisken som ska till den nya datan. Så de här blir de sista bilderna tills ja får den nya datan.& jag vet att ja SUGER på att lada upp bilder men de är för ja inte pallar flytta dom som sagt, men de kommer nog mer när jag får nya datan. :D De hoppas jag, tror jag... Men aja. Nu kommer lite bilder. (:






Haha, min katt :P

Några av läxorna ja hade till igår...

Haha, gjorde lite äcklig bubbeldricka. Idag blev de päron smak ;)<3

Alice i simhallen i Torsdags <3

Moa hos tandis. Sorry Moa, men ja var tvungen...<3

Hanna som typ fick ryck på sin sula o drog av den :P<3

HHAHAHAH, Veeran!<3

Veeran påväg hem från skolan idag ;)<3

Puss // Amanda

Hahahah...

...GLAD PÅSK :D♥


-

Hej!

Nu sitter jag o har typ nyss kollat klart på Scary Movie 2. Asså den e inte läskig, bara om man har på ljusset. De är typ ljudet som är läskigt, men aja. Skit samma. Nu sitter jag vid mammas & pappas data o har tänt lite ljus o dukat lite tills mamma kommer. Hon skulle typ möta Karin i Tyresö C vid fem tiden. & jävla töntar som busringer o tror ni inte ja vet vilka ni är eller? Aaaah! Får bara lite ryck på sånna små töntar. Men iaf ska ja snart typ...Hmm... Duka klart kanske :P Men de kommer bilder från dagen senare, o lite från typ hela veckan kanske. Kan inte ladda upp dom nu... Eftersom de är ganska bra om man har mobilen som alla bilder är på om man ska lada upp bilderna ;) Just, mamma kommer hem me Godis & läsk till mig snart. :P & sen kanske hon skulle köpa lösnaglar. Kände att de va typ 7000 år sen ja hade de. Men nu ska ja nog duka klart, mamma kommer säkert snart. Så kanske ska börja med maten lite grann, vet inte vad vi ska äta men ändå. ;p

Puss & Kram // Amanda

Städa, sen Alice?

Hejsan!

Nu har ja typ precis kommit hem från skolan, fick sluta lite tidigare. :P Men snart ska ja först kolla tv o sen städa mitt rum lite, annars får ja inte vara med nån ikväll. O ja pallar inte bara sitta hemma hela kvällen o tråka. Men aam ska väl tjocka mig me lite godis o kolla tv nu.

Puss // Amanda

Skolan

Hej!

Nu sitter ja & chattar me fruddekudde. ;D Men strax kommer Alva o nu måste ja kila ner o äta nånting annars kommer mamma få ryck... Men sen efter skolan vet ja inte vad ja ska göra. Nånting kanske. :P Men nu måste ja dra, Alva kommer strax.

Puss // Amanda

Torsdag

Hejsan hoppsan allihopa! (:

Idag så hade vi ju simning med klassen, men jag var inte med eftersom att ja har tagit den där fjkwageuhb sprutan! Fett synd, asså de gör asd ont i armen. Kan inte sprutor bara typ... DÖÖÖ!? ;O Aja, men sen efter skolan drog jag & Moa först hem till mig o hämta pengar & sen tog vi bussen till Tyresö C. Sen köpte vi lite godis & sen sprang vi till tandläkaren. Moa skulle dit & typ ta kort i skit. Men sen typ hade hon hål så då lagade dom de & sen va klockan typ 5, eller nåt sånt. Då drog vi hem till mig o va ute ett tag, sen drog vi in & nördade datan lite. Men nu har hon gått hem & jag ska snart träna på till mitt prov imorrn, göra engelska läxan & om ja hinner träna lite till SO-provet som vi har nästa fredag. Kanske hörs ikväll. Eller inte. Men jag vet inte just nnu. Måsta först göra klart alla läxor.

Puss // Amanda

Simning

Nu har jag vaknat  o plattat håret, snart ska ja sminka mig & klä på mig. Sen vid halv nio kommer Alva o sen drar vi till bussen som går 43. Men jag kan inte vara me på simningen :/ Tog ju spruta i tisdags o har feta ont i hela armen. Menmen... Vet inte vad vi kommer få göra ist, men nåt blir de antagligen. Men nu ska ja klä på mig o sminka mig o sen äta ngt om jag hinner. :p

Puss // Amanda 

:/

Mådde skit! Men du får mig alltid på bättre humör. & alla andra jag älskar er fett mkt, men jag älskar en person mest. Ta inte illa upp, men de finns faktiskt inget ni kan göra åt det..Men iallafall så älskar jag er as mkt. Men den person ja älskar mest mår verkligen inte bra nu... :/ Jag vet varför men det är inte vi behöver ta upp! Asså jag vill verkligen inte att de ska vara såhär. Jag tycer de var lite hårda ord o att de inte bara var hennes fel, men ja vet ju inte hela storyn så jag kan ju inte säga att nån har rätt o den andra har fel.
Menmen... Jag ska inte lägga mig i , pallar inte bråka med fler. Men nej nu tycker jag att de blev ett himlans tråkigt inlägg här asså. Men jag kan berätta schemat för imorrn. ;)


SKOLA
  
- Alva kommer o  hämtar mig
   - Åka buss till simhallen
   - Idrott/Simning
   - Åka tillbaka till skolan
   - Matte
   - Lunch
   - Svenska
   - NO
   - Språk
• TYRESÖ C MED MOA
• MOA SKA TILL TANDIS :D
• KOLLA EFTER EN NY MOBIL
• ÅKA HEM



Usch! Va tråkig morgondagen ser ut, men aja. De kommer säkert bli kul. De brukar de bli. ;p
Men nu ska jag nog gå o hämta lite glass o tjocka mig med. & träna till mitt NO-prov på fredag. Men skriver imorrn om ja hinner o orkar. ;P

Puss // Amanda

Ööhh..

Hej!

Asså ja kom inte på en vettig rubrik, men skit samma . Just nu sitter jag o kollar på One Three Hills typ . O har bakat kladdakak . ;P Men sen ska ja typ göra lite läxor o sen städa rummet . De ser ut som om typ nån har kastat in en bomb här eller nåt (ööh, kom inte på nå bättre) . Men nu ska ja nog kolla klart på One Three Hill o sen äta lite kladdkaka, o sen typ läxor o städa . ;)

Puss // Amanda

Skola

Hej!

Nu e jag vaken o Alva kommer om typ nåra sekunder, egentligen borde jag inte sitta vid datan nu, men ja gör de iaf . :S Men ja har ont i armen :/ Tog andra sprutan igår . Menmen...Sånt e livet, nu måste ja´dra .

Puss // Amanda

..

 - Gonatt! Har fucking ont i handen av att ja fick en glasbit i handen idag . Pallar inte... -


Till Frida :D

Hej! :D

Nu sitter jag o pratar me Frrida o ska strax dra ner t henne . Venne va vi ska göra, men nåt kul kommer vi alltid på . Men vi hörs senar . 

Puss // Amanda

P.S...

...NI SUGER PÅ ATT KOMMENTERA!


Vaken

- rubriken säger typ allt -

Nu har ja vaknat o ska strax ner o äta frukost, ni får outfit senare . ;) Pallar inte ladda över till datan nu, tror ja måste skaffa en webbkamera asså . :/ Aja, mamma får väl köpa de nån dag i veckan när hon ska t jobbet. Typ imorrn... Eller?! Aja, venne. Men ska väl typ äta nu .

Puss // Amanda


Gonatt!

- rubriken säger allt . Ska upp tidigt imorrn så -


:S

Hejsan svejsan!

Nu har Moa gått hem o ja sitter o typ chattar me nån random kille som säger att ja ska skicka nakenbilder . :s Men iaf så typ somnade vi 2 igår, ja va as trött så ja tror ja somnade före Moa . ;) Men sen vaknade vi typ vid 11. Hahaha, sen låg vi typ o snacka en stund, o sen kolla vi på klockan o ja baa: 11:11 ELIIIIT! Hahah, våår humor e fan bäst Moa! Hahah, men aja . Venne va ja ska göra nu, typ sitta vid datan . E typ fett trött , haha vi dusscha imorse (inte tsm om nån tror de) men ja venne vrf ja gjorde de, haha . Måste ändå göra de ikväll me . x) Men aja, asså palla! Jävla random kille som säger att de finns nakenbilder på mig, jävla nilofer asså .  Aja, pallar inte bry mig .

Puss // Amanda

Bilder...typ?

Hejsan hoppsan karlsson!

Hahah, just nu sitter ja o Moa o typ garvar åt bilder som vi tog idag . ;) Hahah, vi typ först knarka godis o sen drog vi ut o knarka tuggimmi o typ flumma . Men sen skulle vi träffa nåra men vi drog hem för mamma ringde o sa att vi skulle käka,  o då fick dom typ damp... Men iaf så typ kommer nåra bilder från idag nu . O vi drev som fan på dom, tro inte att de e seriöst o att vi ser ut så in real . För de gör vi verkligen INTE! Fråga min mamma!! HAHAHA....


Moa o godispåsen ;)<3

Fyfan! Euuww...

Haha, Moa e glad me godiset ;)<3

Haha,Moa=galen xD<3

Moa gillar sin..ööhm..penis ;)<3

Euuuuuw!Usch!Fyfan!

Moa :)<3

Moa & jag, bree fan helvete!

Usch, Fy & Fan!

Usch! Läskigt... :S

Min..."fina" begravning.

Haha, vem bryr sig? xD

Hehe...



Lite seriösare bilder ;)


Haha, jaa..Moas begravning ;)<3

Haha, fyfan va cool (ful) ja är !xD


Haha De va typ dom från idag, men de kommer säkert mer imorrn . ;)

Puss alla sötisar! // Amanda & Moa BÖGAR!


Ut?!

Hejsan!

Asså javet att ja suger på att uppdatera just nu . Men ska bli bättre , lovar .
Nu sitter iaf ja ho Moa här o typ knarkar godis . ;) Men vi ska snart dra ut o flumma typ . ;p Men om de e nån som vill vara me så nås ja på mobilen . :) Hela natten . ;) Men nu drar vi .

Puss & Kram // Amanda Falkenstörd o Moa Homosexuell!

Phoni :D

Hejsan hoppsan!

Hahahah, just nu sitter ja o pratar phoni me Moa . :) Hahah, vi o vår sjuka humor . Vi sitter o typ garvar åt allt just nu . xD Hahah, ja iaf så skulle ja typ kolla film me Alice o Elin men ja pallar inte . E as trött . :/ Men snart ska ja typ tjocka mig me chips . ;p Eller nåt, haha . Gurkan e dum! De va gurkans gel att gurka blev äckligt! Men ska bajsa snett på sllt o alla nu .

Puss - BAJS Amanda

Tandläkeran...Buhuuhhu

Godmorgon !

Snart ska ja gå ner o äta nånting typ . O sen kommer Alva o "hämtar" mig . ;) Men sen efter skolan ska ja hem o sen ska ja t tandläkaren . :( Jag hatar tandläkaren ! Dom kan väl typ gå o lägg asig!? Men aja, that's life . Men nu måste ja äta .

Puss - Amanda

Duscha o sen godnatt!

Hejsan!

Nu ska ja strax duscha typ . Men har nyss kollat Glee o typ sitter just nu inne på msn o chatta me en kille . ;) Men ska  duscha o sen sova . Annars kommer ja aldrig palla gå upp imorrn . -.- Men ska duscha nu .

Puss - Amanda

??????

Hej!

Nu ska ja strax göra klart läxorna . Måste typ skaffa lösen till bloggen eller nånting ... Pga vissa skäl ...-.- Men aja, vi får väl se om ja skaffar lösen , slutar blogga eller sskaffar en ny blogg . :P Aja, ska göra läxor nu, mamma kommer få ryck annars typ :s

Love - Amanda

Redo...

Hej o Godmorgon!

Nu e ja faktiskt helt klar, så kan sitta vid datan till fem i halv, då bör ja gå ner o typ börjra packa de sista o sen klä på min . :P Men sen vid halv 9 kommer Alva o "hämtar" mig . ;) Hahaha, vi ska typ dansa på idrotten idag . X) Hhahahah, men iaf så efter skolan så ska ja kanske va me Moa . Men venne om ja kan, kanske måste övertyga mamma . Men jag brukar kunna göra de så... ;P Men nu ska ja chatta lite me Veeran . Hahah, ja venne vrf men ja har fått den här låten på hjärnana X) Typ sämsta ever , eller va tkr ni!?



Love - Amanda


Knarka tuggummi xD

Hej!

Godnatt! Nej ja skoja, men j ava iaf ute me Alice o sen drog vi in t henne o typ satt vid datan . ;) Men ja e as trött o har fan as ont i huvet .... Aja, imorrn ska ja kanske va me Moa , vi får se . Just nu sitter ja o knarkar tuggummi. Hahah, aja . Juste, Alice e min nya flickvänn . :D Har ju redan en "pojkvänn" . Hahah, skoja men iaf . Vi säger så (för Alice sa så)  o Moa e min böööög älskling o då blev Alice min flickvänn . :D Smart såklart . ;) Men ingen typ fattar va ja snacka om säkert . xD Men aja....

Godnatt // Amanda 

Ut me Alice

Hejsan hoppsan!

Sorry, ja e rätt dålig på o blogg nu för tiden, men ska göra mitt bästa iaf . :) Men iadg i skolan va de lektioner o ratser . O ja tror ja ska få ryck på Ida imorrn, hon säger att ja ska gifta mig me alla . Men hon e tsm me Jonte i nian . ;) Men iaf så skit samma, pallar inte berätta just nu hur allt började , kanske kommer i nästa eller ett annat inlägg . :) Men strax ska ja ut me Alice , hon skulle skriva ett inlägg . O de kan ta en stund . :P ;$ Men tänkte bara skriva ett kort inlägg . Men om nån vill vara me nu på kvällen så e de bara messa eller ringa . Så kommer nås på mobben resten av kvällen typ . ;P Ni som inte har mitt nummer säger ja bara.... Syyyynd!!! Hahah, men iaf så tänker ja inte skriva de på bloggen , men fråga på msn eller fb . ;) Amssi@pea Amanda Falkenstedt @ fb
Nu drar jag !

Puss // Amanda

Skola....

Godmorgon!

Nu sitter jag här nere o äter lite, eller ja . Dricker iaf... Men snart kommer Alva o sen ska vi t skolan . ;) Men ska väl börja klä på mig antagligen . :/

Puss // Amanda


Jaha

Hejsan!

Tänkte börja blogga igen, va faktiskt lite tråkigt att inte ha nåt att göra på morgonen innan man ska t skolan . :/ Men tänkte som sagt börja igen . :p Men idag har ja vart i skolan o sen va ja me Moa . O just nu pallar ja inte berätta va vi gjode . Men senare kanske . :)

Puss // Amanda

Lägger ner!!

- Rubriken säger de mesta, tänkter lägga av . Iaf ett tag, mår bara skit . O alla verkar ju ha nåt emot mig så... -


Heeeemma

Hej!

Nu har ja kommit in från att ha vart ute o typ flummat me Moa! ;) Haha, vi va typ på ica 100 gånger på 40 minuter . xD Men iaf så sen drog vi t kompisgungan o typ flumma sönder där , haha Moa skulle typ flajja (stavning) o typ ramla . De såg fett kul ut . ;p Ta de inte personligt Moa ! Älskar dig för den du är! O kommer alltid o göra!<3 Men nu ska ja dampa lite på att de ser ut som ett..... Jag okmmer inte på nå ord , hmm... ;/ Men aja, de ser ut som att typ en bomb har exploderat i mitt rum . Men kan inte göra nå åt de eftersom pappa ska dra en sladd o sen ska ja typ göra om, eller köpa nya möbler o sälja dom andra . ;p Men iaf så ska ja äta nu, aah !! Va äckligt, e inte ens hungrig . ;/ Men måste, fick typ nyss skäl för ja inte åt frukost, man baa: *DAAAAAAAMP*!!
Men aja, ska äta . -.- Se efter de! :) (kanske)

Puss // Amanda

Hahahahahhahahaha

Hahahhahhaha, fyfan! Kolla videon !!!!!!!!!!!!!! xD


Ja o Moa sitter o asgarvar åt den !!!!!!!!!

Me Moa

Hej hopp gummisnopp!

Haha, aja . Nu e ja iaf me Moa o vi typ bajsar snett , eller nåt... :s Nu ska vi typ strax dra ut o träffa Henke o Gurra trorjag . ;p Vet inte om dome me nån annan, men vi får väl hoppas att dom inte e de . ;) Vet inte va vi ska göra, mula dom kanske . ;$ Hahaha, ja o Moa har typ ryck . XD Höhö, aja nu ska vi typ dra .


Baajsbaaaaaaajs // CP Amanda

Brottom

Godmorgon alla sötisar!

Nu har ja typ nyss vaknat o borde verkligen inte sitta vid datan , men ja ska strax klä på mig . Ehm ja kan inte skriva mer, ja ska till skolan ! :D Men skriver när ja kommer hem kanske .

PussPuss // Amanda

@#!&!?

Heej hopp!

DAAAAAAMP!!!!! Ehm, okej nu ska ja ta de lungt . Men ja hade skrivit typ ett as långt inlägg o sen typ dampa min data . Aaaah! Men nu tror ja min data har lunngbat ner sig, så ja får väl oxå göra de då . Men vet inte om ja ska t skolan imorrn får se imorrn bitti . O juste! Ja måste komma ihåg o messa Alva om ja ska gå till skolan eller inte, men aja, ja får väl skriva en lapp o sätta nånstans där ja kollar på morgonen . Typ på spegeln eller nåt ?! : Men aja, ska sova nu så...

Godnatt // DAMP Amanda

Flingor?

Hejsan o hoppsan!

Nu sitter jag här vid datan, ja har inte kunnat blogga idag eftersom pappa skulle va i mitt rum o borra . Men nu e han äntligen klar . :) Asså ja tror inte han har köpt kabblarna än så han kommer inte kunna installera min nya data . :( Å nu fick ja daaaamp!!! Ja e fan as förkyld o de rinner i mitt öga typ hela tiden ! Aja, sånt e livet (tror jag ) :s Men ja tänler INTE vara hemma från skolan imorrn ! Glööööööööööm!!!!!!! Fyfan! De finns liksom inge värrre än o vara hemma en hel dag o ha as tråkigt! Men iaf... Jag har typ kollat på film hela dagen . ;P Typ på Ronny & Ragge, dom e as sköna jue ! Hahah, satt o typ asgarva där nere XD Men snart ska ja väl typ duscha , eller kanske tar ett bad . Aja, vem vet? JAG! Eller ja vet inte men vi får se va de blir senare . ;P Nu ska ja hämta flingor o äta, blev as sugen på de . Hmm... Fett wierd asså . :s Hahah, aja men iaf....

See U // Amanda


?

Hejsan!

Nu har ja nyligen vaknat o sitter inne på msn o chatta e några . ;p Idag vet ja inte va ja ska göra men tror inte ja kan vara me någon, mår illa . ;/ Men ja kommer nog inte kujnna blogga idag eftersom pappa ska dra en kabbel till mitt rum tror jag att de va . Men sen kanske han ska koppla in den nyadatan . :D Men vi får se hur de blir . Men nu ska ja nog gå ner o äta ngt . ;)

Puss&Kram // Amanda

Gonatt

- Gonatt, e sjuk o mår skit . Kanske blir ett inlägg imorrn om ja vaknat innan 10 . -


Sjuk?

Hej hopp !

Nu itter jag o äter godis typ . ;P Men e förkyld . ;( Aaahh, e de nån mer än ja som hatar att vara sjuk eller? ;O Aja, idag har ja ju vart me Alice o nu så typ ska ja gå ner o va lite social me familjen o typ vi ska kasta ut julgranen . ;) Men imorrn så ska typ pappa vara i mitt rum o borra hela dagen , så kommer inte kunna blogga på typ hela dagen . ;/ Menmen... Snart ska vi ju koppla in den nya datan !!!! :D Bara pappa borrar klart nångång . Han har borraty ett hål nu typ, men ... aaahja har ingen aning, bara han snart blir klar o kopplar in den nya datan så e ja nöjd . :) Men ska väl gå o va lite social nu .

Puss så länge // Amanda

P.S. Ni suger på att kommentera!

Hej hopp

Hejsan !

Nu sitter ja o Alice här hemma hos mig, o ja tror att ja kommer få abutera bort mitt finger eller nåt . Asså inte för ja vet om de typ heter ambutera men de e lungt... Men ja vet inte va vi ska göra , nå kul hittar vi väl på . ;) Men nu ska vi hitta på nåt . ;P

PussPuss // Amanda o Alice :D



10.49

Hej! (:

Nu har ja vaknat o sitter o lyssnar på musik typ . Men ska snart kolla film o sen efter de så måste ja städa mitt rum , så kan typ inte göra nåt förens ja e klar me de . :/ Menmen.... Ja e typ förkyld oxå, o kan knappt prata men skit samma . :P Men nu ska ja kolla film

PussPuss // Amanda

Film

Hej ! :)

Nu , eller för ett tag sen , kom ja hem från Elin . Jag, Elin o Alice kollade på "Indiana Jones och jakten på den försvunna skatten" . Den va faktiskt ganska bra, men ja har sett dom tidigare men de va ett tag sen . ;P Men vi ska typ kolla dom andra nån annan dag, men sen när Elin följde mig hände de lite saker . Hehe, de där lät inte bra känner jag . :s Men iaf så va de inge speciellt o pallar inte berätta så... Men nu sitter ja här o chattar me Fanny o nåra fler, men alla skickar så de e lite svårt o svara . :P Men ska väl snart typ slagga eller nåt . Vi får se, de kanske blir ett till inlägg .  Men om inte...


Gonatt // Amanda Falkenstedt


Ut...flumma?

Hejsan !

Nu ska ja typ strax möta Alice vid ica, vi ska ut o flumma typ . X) Vi får väl se va vi hittar på , men nå kuligt blir de iaf. De vet jag redannu, de blir alltid kul när man e me Alice . :D<3 Men nu ska ja dra .

PussPuss // Amanda Falkenstedt

Fredag!

Hejsan allihopa!

Idag i skolan va de typ som vanligt, o vi hade as kul på lunchrasten . Kommer fan aldrig glömma de : ;) Men i skolan ade vi typ So Utetid Slöjd & No , sen slutade vi tio i 3 . När ja kom hem så ringde ja Mickis o sen åt ja lite o då kom Micik upp till mig . Sen drog vi till Krusboda skolal o hälsade på Pernilla ! :D Vår förra lärare, vi hade henne i 4an , men hon blev gravid så vi hade en annan lärare i 5an . Men när vi kom så blev Pernilla jätte glad, o ja o Mickis typ fick tårar i ögonen . Vi va så j*vla glad över att träffa henne o de va så länge sen oxå . :) Men iaf så ska vi typ  hälsa på snart igen . :) Men sen va vi inne lite o satt vid datan o sen drog vi ut o flumma lite mke xD Men iaf ska ja typ göra te eller nåt snart, ja tror ja kommer typ frysa ihjäl annars . :s Men aja, kommer säkert ett inlägg senare . ;)

PussPuss // Amanda Falkenstedt

Ahh, damp

Hejsan på er allihopa!

Azzå förlått för dålig uppdatering menn igår så va allt helt fuckt up . Jag kom inte in på blogg.se . Men iaf, nu sitter ja här o väntar på att Alva ska komma så ska vi gå tsm t skolan . Men vi börjar inte förens halv 9 så hon kmr typ 8 . Men medans ska ja typ klä på mig o äta ooooo... sminka mig . Men sen efter skolan ska ja vara me Mickis o vi ska gå o hälsa på vår gammla lärare i Krusbodaskola (den sopiga) men aja, så de blir kanske inget inlägg direkt när ja kmr hem . Men sen are blir de såklart de . ;) Men iaf mste ja klä på mig först .

Love // Amanda

Faaaaaan!

Hej!

Imorse vaknade ja o mådda as illa . Just nu är de väl  lite bättre men mår fortfarande skit illa . Jag skulle egentligen va me Cassie idag, men ja tror inte de går ifall ja mår såhär skit ! Men vi får väl se , snart ska ja väl äta nånting . Mamma gjorde mat till mig innan hon åkte till Tyresö C me Tobbe . Men aja, ska väl tvinga i mig lite mat o kolla film nu .

Puss // Sjuklingen ;/

Hemma från Alva!

Hejsan hoppsan! (:

Ja kom typ hem från Alva för en timma sen eller nåt kanske . Men de va kuligt där , men just nu pallar ja inte ladda upp bilder från dagen/kvällen . Men de kommer imorrn när ja hinner .

P.S Grattis Alva bby!<3333

Puss // Amanda

Bio!

Godmorgon!

Snart ska vi åka till sickla typ o kolla på bio, vi ska gå me grannarna o typ se Alvin Och Gänget 2 . Den verkar väl okej, men  vi får väl se . :) Ja ska köpa en present till Alva oxå . Men ja kan inte säga vad för hon läserkanske de här . ;) Men iaf så e ja typ klar nu , ska bara sminka mig . Sen ska vi dra .

Puss // Amanda


Sorry!

Hej!

Javet att ja inte skrev igår , men ja va me Moa o sen så va ja inte alls på blogghumör . ;/ Men nu kommer de iaf ett kort inlägg .
Igår va ja me Moa o vi gjorde inte så mkt, flummade !!XD Men sen va ja me Frida o vi kolla film . Kommer inte ihå va den hette . :S Men aja
Idag vet ja inte va ja ska göra . Men tror ja ska va hemma o inte göra nånting , ska snart äta o sen typ kolla på film o baka nåt gott kanske . ;) Nu måste ja å .

PussPuss // Amanda

Film o sen godnatt!

 - pallar inte blogga just nu GONATT! -


Hah, 3-2!

Hej hopp, du o din snopp !

WTF!? Va fan fick ja de ifrån?
Aja, hade bara lust o skriva nå onormalt . ;)
Men nu ska ja berätta lite om min dag . Först va ja ju på hockey , Djurgår'n - Färjestad . De blev typ förlängnin för de stog 2-2 , men i förlängningen så gjorde Djurår'n mååååål!!!! Hah, alla blev fett glada ju! O Ölvestad blev matchens lirare . Men de va inte så ovanligt, han e ju fett bra . :D Men sen efter matchen så åkta jag, mamma, pappa, Patrick, Mia, tOBBE O Adam till Tyresö C å åt på den där nta resturangen , den va helt ok . O sen nör vi va klara så gick vi hem till Patrick o Mia . O nu sitter jag här i deras vardagsrum e inne på datan . Tobbe o Adam sitter i soffan o spelar typ NHL10 , o Adams storebror som e typ 19, eller han fyller de imorrn, sitter inne i sitt rum o e inne på datan ty . ;) Men snart ska vi väl typ kolla film eller nånting kuligt . ;) Kanske sjunga singstar, de e ju ganska kul . Men ja sjunger inge bra . :S O kan typ inga svenska låtar . X) Menmen.... Man får väl försöka . Nu ska ja väl typ va inne lite på fb eller kanske göra nåt annat . ;) Jag vet men inte ni . ;p

Love // Amanda

En snabbis

Hejsan hoppsan !

Nu har ja typ precs ätit frukost, för min del, men de va lunch för dom andra . Men idag vaknade jag typ 12 av att pappa stog o spacklade i Tobbes  rum . ;/ Men snart ska ja klä på mig o sen ska vi till Hovet . O där ska vi möta nåra o sen kolla på Djurgår'n - Färjestad, typ .Sen efter så ska vi till Tc o äta på den där nya resturangen typ . Men sen vet ja inte va vi ska göra, men ja drar nog hem o kollar film kanske, eller sitter vid datan . Får se om Moa kanske har lust o ta bussen t centrum så kanske vi kan va en stund , annars skulle vi typ va imorrn . ;) Men nu måste ja göra mig i ordning .

Puss på munnen // Amanda

Sweet dreams!

Hallo!

Nu ska ja typ strax gå o sova för ja e ganska trött . :/ Men imorrn skulle ja vart me Moa, men ja kan inte . Ska på hockey . Menmen.... Bomba me sms , fast svarar inte innan 12 imorrn bitti . Men sen efter hockeyn ska vi iaf typ ut o äta me nåra kompisar . Hoppas vi ska äta i Tc , för då kan ju Moa komma o sen kan vi göra nåt ! :D Men nu ska ja iaf göra mig i ordning .

Goodnight ! // Amanda


Designen?

Hejs!

Nu sitter ja o e inne på msn, ja kollade först på Titanic o  sen kollade vi på Mr. Beans semester . Men ja pallade inte kolla klart på den . ;) Ja vet inte va ja ska göra nu . Kankse städa rummet lite, för imorrn eller på söndag så ska ja möblera om ! :D Men de får ni bilder på sen kanske .

Puss&Kram // Amanda

.

Hej!

Kom inte på en rubrik men de fick bli en sån där . :S Men iaf så vaknade ja typ för en halvtimma sen . O då åt ja lite o sen satte ja mig vid datan o laddade upp bilderna från igår . Jag hade kuligt igår . Va gjorde alla andra?? :) Men här kommer iaf nåra bilder från igår . ;)


Hah, ja o Emelie körde lite biljard ;)


Emelie :)<3


er ni att de e ett hjärta ? skuggan alltså ?! ;)


Emelie o tomtebloss :)<3


Fyverkeri, men kameran dampa lite så de blev inte så bra ;/


Ett till fyverkeri


O vi släppte upp sånna där me ;) (venne va de heter x)


De va en jätte söt hund där !

Puss&Kram & Gott Nytt År ! // Amanda


2010!

GOTT NYTT ÅR ALLA SÖTA LÄSARE !!

Nu har ja kommit hem från att ha vart först hos Emelie o sen gick vi till deras grannar . Eller ja ,, dom bor en bit nedanför . Menmen.. Där va de iaf kuligt . ;) Men ja orkar inte skriva mer för ja e feta trött . Men de kommer bilder imorrn när ja har vaknat .

Puss & Gott Nytt År ! // Amanda


RSS 2.0